Emilie kom til mig i april ’17 med et mål om at op nå et så stort vægttab som muligt på 20 uger, samt at blive bedre på håndboldbanen. Det valgte forløb var 20 uger med 1 ugentlig træning. Ved siden af den ene gang med mig, trænede hun 2-3 gange på egen hånd, spillede håndbold 1-2 gange i ugen under noget af forløbet og generelt prøvede at være så aktiv som muligt.

På de 20 uger klarede Emilie det sindsygt flot ! Endnu mere flot når man tænker på at hun selv havde smidt en masse på forhånd. Hun pressede sig selv gennem hver eneste træning vi havde, på trods af at hun begyndte at døje med nogle gamle håndboldskader der sprang op igen. Alt dette resulterede i:

13,9kg vægttab
12,3kg rent fedttab
7,7% mindre i fedtprocent !
34cm mindre fordelt på kroppen.
Bedre kondition, styrke, mere viden og mere selvtillid.

Det har været min fornøjelse, nedenunder er hvad hun selv har at sige om forløbet.

Emilie’s ord

Jeg startede mit forløb hos Christian af flere årsager. De ydre omstændigheder, der gjorde jeg startede, var at jeg mistede en tæt pårørende. Dette åbnede mine øjne for, at det var nu, tiden var til at gøre noget godt for mig selv, selv skabe noget positivt i mit liv.

Jeg har kæmpet med overvægt stort set hele mit liv, og er blevet både fysisk og psykisk mobbet på grund af det. Efter at jeg begyndte at studere tog jeg rigtig mange kilo på. Jeg formåede at smide en del på egen hånd, men så gik det i stå og jeg følte, at jeg havde brug for et ekstra skub – et skub som jeg fik gennem mit forløb med Christian.

vægttab

Hvad har du opnået?

Gennem de sidste måneder med Christian føler jeg, at jeg har udviklet mig både fysisk og psykisk. Ud over jeg har tabt mig en del kilo, er jeg blevet meget stærkere og kommet i væsentlig bedre form. Som håndboldspiller var netop styrken og konditionen nogle af de største fokuspunkter hos mig og disse resultater har overgået mine forventninger.

Det at have tabt sig, og ændret sin livstil med både kost og motion, har også påvirket det indre. Alene det at have gennemført forløbet, det at se at ens krop har forandret sig og mærke en bedre kondition, har givet mig en kæmpe følelse af stolthed. Jeg har fundet ud af at jeg kan mere end jeg troede jeg kunne og at jeg ikke skal være så negativ og hård omkring mig selv.

vægttab

De mange nye øvelser, en bedre forståelse for kost og kostens betydning og en sundere selvindsigt, er klart det bedste jeg kan tage med fra forløbet.

Overordnet har min træning med Christian været god. Især i starten blev jeg presset, på den gode måde. Intensiteten var høj og introduktionen til nye øvelser var god. Senere hen var intensiteten i træningen måske ikke lige så høj, men der lå fokus så andre steder. Der kom et større fokus på de skader, som jeg blev ramt af under forløbet. Dertil regulering af kosten, det psykiske der sker under sådan et forløb og tilpasningen af programmer.

Jeg synes det er en rigtig god og vigtig ting, at der har været plads til begge dele. Begge dele er nødt til at være bearbejdet, for at man kan komme ud og fortsætte den gode livstil på egen hånd.

vægttab

Kan du anbefale Christian til andre?

Jeg fik selv anbefalet Christian af min søster (læs hendes udtalelse her). Det kan jeg kun være glad for og jeg ville med glæde anbefale Christian til andre.


Er du interesseret i et forløb hos mig kan du se mine priser her. Ellers kan du kontakte mig på ca@amdipt.dk for at booke en uforpligtende samtale, hvor du kan høre mere om hvad jeg kan gøre for netop DIG.

Leave a Comment