Alberte kom til mig i januar ’17 med et mål om at smide 10kg på 10 uger. Selvom at jeg ved at aggressive fedttab også ofte er dem der er sværest at holde langvarigt er jeg også sikker på at Albertes valg var det rigtige. Det valgte forløb var 10 uger med 1 ugentlig træning. Ved siden af trænede hun 3 gange på egen hånd, gik en masse lange ture og havde et aktivt arbejde.

På de ti uger fik Alberte det til at se let ud ! Hun pressede sig selv gennem hver eneste træning. På trods af et par knæ der har været meget problematiske mistede hun aldrig modet og har kun været en fighter.Alt dette resulterede i:

12,9kg vægttab
11kg rent fedttab
7% mindre i fedtprocent !
Og en vilje og redskaberne til at forsætte på egen hånd.

Det har været min fornøjelse, nedenunder er hvad hun selv har at sige om forløbet.


Hvordan startede forløbet ved Christian Amdi?

Jeg ledte efter en personlig træner, og fordi at jeg havde dårlige knæ, fik jeg Christian anbefalet da han også er fysioterapeut. Jeg sendte ham en besked med hensyn til et opstartsmøde, som han straks svarede på og fik sat op.

 

Hvad har du opnået fysisk?

Jeg har fået en meget stærkere krop, og er kommet i bedre form end tidligere. Mine knæproblemer er ikke så generende længere, og jeg kan mærke at der er kommet end anden slags stabilitet i hele min krop.

Hvad har du opnået mentalt?

Jeg er blevet en meget gladere pige og mit selvbillede er blevet meget bedre. Jeg har fået en bedre hverdag, som ikke længere er præget af træthed og udmattelse.

 

Hvordan var din træning med Christian Amdi?

Mit træningsforløb har været helt fantastisk! Jeg har på ingen måde været træt af det, eller villet give op. Christian er så god til at motivere en, på en måde, som gør at man ikke giver op. Desuden har min madplan været så overskuelig, at jeg fra dag 1 vidste, at dette ville blive det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Kan du anbefale andre et forløb hos Christian Amdi, hvorfor?

Uden tøven! Jeg er så tilfreds med mit forløb og kunne ikke have ønsket mig en bedre træner! Jeg vil helt sikkert anbefale alle, som kunne overveje en personlig træner, at skrive til Christian. For selv hvis man er blevet lidt træt af træningen, så er han klar med nye udfordrende og spændende øvelser. Dette er det bedste jeg har gjort for mig selv længe!

 


Er du interesseret i et forløb hos mig kan du se mine priser her eller kontakte mig på ca@amdipt.dk for at booke en uforpligtende samtale hvor du kan høre mere om hvad jeg kan gøre for netop DIG.

Leave a Comment