Online Coaching

Formålet med et coachingforløb hos mig er at give dig al den vejledning og støtte, der måtte være brug for, så du kan tage din træning til det næste niveau. Alle barrierer og tvivl, der kunne tænkes at opstå i jagten på fremgang, forsøges afdækket med, fyldestgørende indsamling af træningsdata og subjektiv feedback, detaljeorienterede og evidensbaserede træningsprogrammer, der ændrer sig i takt med dine livsomstændigheder, præferencer og respons, feedback på teknisk udførelse, kostvejledning, fokus på at udvikle gavnlige mentale strategier, og smerteundervisning og -vejledning, samt stævnestrategier for styrkeløftere hvis nødvendigt.

Interesseret i at høre mere?

Hvem arbejder jeg med?

Jeg arbejder med alle, der gerne vil mere med deres træning. Dette gælder dig, der ønsker at maksimere styrkefremgang, blive mere muskuløs eller som pga. smerter bliver begrænset i at gøre det, du finder værdifuldt. Om du er en komplet nybegynder der vil godt i gang, træningsentusiast der gerne vil optimere din tilgang, eller elitestyrkesportsatleten der vil udnytte dit potentiale til fulde, så kan jeg hjælpe. Det eneste jeg kræver er, at du gør din bedste indsats, kommunikerer åbent og ærligt, samt giver en ugentlig tilbagemelding i Google Sheets og -Forms. Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig.

Alle coaching forløb bruger Google Sheets og -Forms til omfattende dataindsamling og -analyse

Udtalelser

caret-down caret-up caret-left caret-right

Jeg har trænet med Amdi i 2,5 år hvor det primære mål har været at blive stærkere indenfor styrkeløft. Amdi har ikke bare hjulpet mig til at blive så stærkere end jeg nogensinde har været, men han har også hjulpet mig med de ofte oversete problemer som følger, at have et trænings-relateret mål. Vi har sammen arbejdet mod at finde balance mellem styrkeløft, et social liv og andre værdier i livet. 

Amdi har hjulpet mig med ikke at blive tabt i “elite-mindsettet” og ende med at glemme alt det som jeg elsker. Styrkeløft er bare en sport (en ret fed sport dog), men hvad der også er ret fedt er at grine, få en breezer, og have gode historier. Alt dette kan godt hænge sammen med træning, også træning på højt niveau. Det er noget Amdi hjælper mig med at have i mit liv, sammen med styrkeløft. 

På 2,5 år har jeg øget min squat med 55 kg, dødløft med 60 kg, og bænkpress med 22,5 kg. Selvom vi samles for at træne og vores primære mål er at blive stærkere inden for de 3 løft, så har jeg også rykket mig utrolig meget udenfor træningen. De redskaber, samtaler og refleksioner Amdi har bidraget med under træning, er noget som jeg kan tage med udenfor centeret og som kan bidrage til en bedre hverdag for mig. 

Amdi er en personlig træner med stort P. Han er engageret, optimistisk og målrettet når han laver træningsplaner til mig. Det er tydeligt at mærke at han går op i min udvikling, både indenfor træning og udenfor, og som klient kan jeg ikke andet en at føle jeg er gode hænder. Han er utrolig nem at snakke med, og tilpasser altid træningen efter mine behov. Han lægger stor vægt på hvordan jeg har det, og der er ingen problemer som er for små til at blive talt om. Jeg er utrolig glad for at jeg valgte Amdi som min personlige træner, og jeg kommer til at holde fast i ham så længe jeg kan. Hans engagerment og kompetencer, er uundværlig for min træning og hverdag.

Signe S. Holm Styrkeløfter

”Et online træningsforløb med en træner der rent faktisk vil dig og giver dig det bedste”

Jeg hørte første gang om Christian gennem podcasten ”stærkt akavet”, en træningspodcast der for en gangs skyld ikke var fyldt med nonsens og ego-beretninger. Denne podcast var og er trænings-nørderi og faglig snak i absolut topklasse, formidlet på en seriøs og samtidig sjov måde. Materialet og budskaberne er grundigt undersøgt, og baseret på hvad litteraturen/forskningen siger.

Det var derfor en no-brainer, at jeg skulle prøve at tage kontakt til Christian, og at han forhåbentlig skulle blive min nye træner.

Jeg er ikke helt uvant mht. træning, idet jeg har en baggrund som elitesportsudøver i fodbold, konkurrenceatlet i Crossfit og generelt bare elsker bevægelse, samt udfordringer der presser mig mentalt og fysisk. 

Jeg forespurgte specifikt et online forløb, idet jeg fysisk boede for langt fra Christian og at det derudover, grundet mit virke som politimand, ikke ville fungere med 1-1 personlig træning. Jeg skrev til Christian hvem jeg var, og hvad jeg havde af målsætninger. Hans svar var lige så kompetent og seriøst, som jeg håbede på, bl.a. skrev han: ”fede mål, det vil jeg gerne bidrage til”.

Siden da har Christian gjort mig klogere på træning, dygtigere rent teknisk og stærkere end nogensinde før. Det produkt han levere er gennemarbejdet, individualiseret og skriger af kvalitet. 

Derudover er Christian ikke bare ham der laver min træning, han er min sparringspartner. Han spørger ind til livets udfordringer, skader og dagligdagen. Han giver grundig feedback, tilpasser og justere løbende træningen, så intet er overladt til tilfældighederne. Han siger ikke blot hvad jeg skal, men hvorfor og på et nørdet plan, der er forståeligt og emmer af glæde for faget.

Mit samarbejde med Christian forsætter ufortrødent.

Oliver V. Todsen Politimand

Da jeg kontaktede Christian i foråret troede jeg bare det skulle være et kort forløb, men nu har vi været igang i fem måneder og jeg har ikke tænkt mig at stoppe lige foreløbig – so he is stuck with me 🙂

Jeg har fået rigtig meget godt ud af mit forløb med Christian bl.a. så føler jeg mig mere tilpas og tryg i træningscenteret, jeg sammenligner mig ikke ligeså meget med de andre og min krop føles lettere og stærkere end da jeg begyndte forløbet. Alle træninger sammen med Christian er både hyggelige, sjove og udfordrende. Han svarer på alle de spørgsmål man kan finde på og siger ikke noget om ting han ikke ved noget om.

Jeg er blevet opereret i begge hofter, i forbindelse med det har jeg gået til en masse genoptræning, alle de fysioterapeuter jeg har gået ved der har opgivet at jeg kunne komme til at bruge min hofte fuldt ud og har konstateret det som en blivende bivirkning at jeg ikke har kunnet bøje min hofte mere end 90 grader på venstre ben. Men efter et par måneder med Christian kan jeg nu både tage strømper og bukser på stående, uden støtte på knæet og jeg kan bøje meget mere end 90 grader i hoften – det lyder måske som småting men det er det kun lige indtil den dag man ikke kan det længere.

Christian har også lært mig at det er fint at øve sig, at en proces tager længere tid end én uge og at det er helt okay. De bedste anbefalinger her fra!

Camilla H. Mikkelsen Pædagog og sexolog

Jeg kontaktede Christian, da jeg skulle til at i gang med at træne igen. Jeg følte mig usikker på hvad min krop var i stand til, og havde brug for at der var en som kunne hjælpe mig sikkert i gang igen. Allerede fra første samtale følte jeg mig imødekommet. Christians faglige kompetencer er der slet ikke tvivl om, han er sindssygt dygtig til sit fag, men mindst lige så vigtigt er han en man føler sig tryg ved. Han er enormt dygtig til at møde en hvor man er, og han har altid et lyttende øre når livet går lidt skævt. Christians rolige og nøgterne tilgang til træning, og livet generelt, har haft en enorm positiv indvirkning på min dagligdag. Udover at have fundet en kæmpe træningsglæde, har han hjulpet mig til at finde en balance og et overskud i hverdagen, hvor jeg ikke længere kun går og længes mod weekenden.

Jeg er nu næsten 9 måneder inde i mit samarbejde med Christian og jeg har ingen intentioner om at stoppe. Siden min start har jeg haft en kæmpe styrke fremgang, fundet roen i mig selv og med mig selv, og helt generelt bare blevet et gladere menneske. Jeg kan klart anbefale Christian, han er ubestridt den bedste investering jeg har gjort i mig selv, og alt i alt en fantastisk person at have med på sidelinjen.

Laura C. H. Laborn Studerende

Hvordan foregår det?

Hele processen begynder med, at du tager kontakt til mig. Herefter bedes du udfylde et spørgeskema, evt. sende træningsvideoer og deltage i en indledende opstartssamtale over Google Meet med formålet at give mig et grundigt indblik i, hvem du er, dine omstændigher, præferencer og målsætninger.

Du modtager herefter dit træningsprogram, samt grundig introduktion hertil i Google Sheets og andet, der måtte være diskuteret. Regnearket indsamler og bearbejder automatisk al relevant træningsdata, hvorved jeg opnår et større overblik, og bliver guidet af dit træningsrespons til at individualisere dine programmer fremadrettet. 

Hver lørdag udfylder du et kort spørgeskema, som udover subjektive bedømmelser af restitution og smerter afdækker, hvordan din uge har været i og udenfor træningscenteret. Dette inkluderer ligeledes eventuelle træningsbarrierer for den kommende uge, som jeg skal reagere på. Du anbefales desuden at sende træningsvideoer fra ugens løb. Hver søndag modtager du feedback og eventuelle programrettelser fra mig. 

Data er dog ikke alt. Relationen, kommunikation og tillid vægtes ligeledes højt. Derfor vil vi 1-4 gange i måneden sætte os ned og tage en snak over Google Meet, hvor vi taler om målsætning, prioriteringer, smerteundervisning, stævnestrategier, kostvejledning, adfærdsændringer, uddannelse, mentale strategier osv. 

Fælles for det hele er en samarbejdsproces, hvor dine erfaringer, dit respons og din feedback tages seriøst, og guider mig til at individualisere tilgangen til dig bedst muligt med udgangspunkt i min praktiske erfaring og akademiske viden. Dette forløb går altså langt over blot at få et træningsprogram og en kostplan, samt en tilfældig samtale her og der. Dette er et systematisk og professionelt forløb, som har til formål, at du altid føler, at der er taget hånd om dig, at du er involveret i beslutningstagen og som tager din træning til det næste niveau. 

Forløbsopbygning og priser

Jeg tilbyder tre størrelsesordner i mine online coachingforløb, kun differentieret af samtalefrekvensen. Du kan vælge mellem en samtale hver måned, hver anden uge eller hver uge, hvor en højere samtalefrekvens giver særlig god mening for begyndere med flere spørgsmål i starten af deres træningskarriere, for personer med smerter, der har sværere ved at navigere i de signaler de modtager, samt for trænere der ønsker en form for mentorship ind over deres forløb, så de kan bringe deres egen service til det næste niveau.

  • 1 samtale i måneden: 1800kr/mnd. (1500kr/mnd for studerende på SU)
  • 1 samtale hver anden uge: 2200kr/mnd.
  • 1 samtale i ugen: 2800kr/mnd.

Handelsbetingelser

Betaling, forløbsændringer og opsigelse.

Forløbet er forudbetalt og foregår månedligt til den første i måneden via bankoverførsel.

Med opstart midt i en måned vil den første faktura inkludere det resterende af den løbende måned og den efterfølgende måned.

Ændringer i samtalefrekvens skal varsles senest 14 dage før påbegyndelsen af ændringer, så faktureringen kan nå at ændres.

Opsigelser skal varsles mindst én hel måned i forvejen, hvorefter betaling gælder løbende måned + en måned.

Aflysningsregler

Ved aflysning af videosamtaler mindre end 24 timer før din session kan du IKKE få samtalen flyttet, og den tælles derfor som værende brugt og 100% af værdien opkræves.

Ved aflysning mere end 24 timer før din samtale kan du få den flyttet til et senere tidspunkt uden beregning.