Anne kom til mig i Januar ’17 med et mål om genoptræning efter en knæoperation. Udover genoptræningen havde Anne også et mål om, at komme tilbage til den form hun havde under hendes tid med håndbold på højere niveau. Grundet hendes erfaring med træning, og hendes daglige gang i UG, faldt valget på et fleksibelt forløb på 10 sessioner fordelt over 6 måneder.

Anne har en sand atletmentalitet, og når hun gør noget så gør hun det fuldt ud. Det har været skønt at se på. I kolde tal har det medført:

16cm mindre på hele kroppen.
7,6kg mindre fedt på hele kroppen.
7,9% mindre fedt på kroppen
Vedligeholdt muskelmasse
Dødløftet 2x105kg – Se dem nedenunder

Fra 0 til 2 kropshævninger i streg ! – Se dem nedenunder

https://www.instagram.com/p/BWwu0Mwgt5t/?taken-by=annestaehr

Det fedeste ved det hele er dog hendes psykiske udvikling, men det kan hun selv fortælle mere om. Læs hvad hun har at sige nedenunder:

Fedttab

Kan du sætte et par ord på forløbet?

Før forløbet hos Christian havde jeg gennemgået endnu en knæoperation, hvor det endnu engang var svært at finde motivation og lyst til træning. Jeg følte mig begrænset i min træning, da jeg ikke selv vidste, hvad der var godt for mit knæ. Samtidig havde jeg et meget dårligt selvbillede, efter at min krop ikke længere så ud, som da jeg spillede håndbold og kunne træne fuldt ud.

Jeg gik ind i forløbet med et meget åbent mål, da mit største ønske ”bare” var, at der skete noget, så jeg kunne se på mig selv med en meget bedre følelse og samtidig finde lysten til at træne.

Fedttab

Derfor er det for fedt, at jeg gennem forløbet har rykket mig både fysisk og psykisk. Det har faktisk overrasket mig, at noget af det fedeste er, at jeg jo er blevet stærk. Motivationen er derfor kommet helt naturligt i takt med, at jeg er blevet meget stærkere.

Forløbets betydning for min psykiske udvikling er dog ikke til at komme udenom. Jeg er så glad – for jeg har fundet ud af, at det er muligt at have en naturlig tilgang til både kost og træning, samtidig med at man taber sig. Det gør ikke noget, at man spiser ”udenfor” planen. Jeg har deltaget i sociale arrangementer, og jeg har lært at mærke efter ift., hvornår jeg har lyst at afvige fra planen. Jeg oplever ikke længere, at jeg kan få dårlig samvittighed, for nu er det et valg, jeg tager, fordi jeg har lyst – og det skal man ikke have dårlig samvittighed over!

Fedttab

“Jeg oplever ikke længere, at jeg kan få dårlig samvittighed, for nu er det et valg, jeg tager, fordi jeg har lyst – og det skal man ikke have dårlig samvittighed over!”

Derudover har træningen med Christian været med til at gøre forløbet ekstra godt. Man bliver presset maksimalt, og det synes jeg er for fedt! Han har mine varmeste anbefalinger – en personlig træner så engageret, dygtig, sjov og professionel skal man lede meget længe efter!


Er du interesseret i et forløb hos mig kan du se mine priser her eller kontakte mig på ca@amdipt.dk for at booke en uforpligtende samtale hvor du kan høre mere om hvad jeg kan gøre for netop DIG.

Leave a Comment