Klientudtalelse efter 10 ugers personlig træning i Aarhus med Christian Amdi

Helle kom til mig i januar 2017 med et mål om at tage nogle muskler på og smide lidt overflødigt fedt. Forløbet har løbet over 10 uger med 2 ugentlige træninger. Helle har trænet 1 gang om ugen på egen hånd, og derudover været aktiv på golfbanen.

På de 10 uger gjorde Helle det rigtig stærkt! Hun har presset sig rigtig hårdt til hver træning, været ivrig efter at lære og forbedre sig. Det fedeste af det hele er at der har været plads til det sociale, et glas vin om aftenen og at hun egentlig ikke føler den store ændring i sin kost.

Det har medført:

5,4kg vægttab
5,5kg rent fedttab
6,4% fedt mindre
1kg ren muskelmasse taget på

15cm smallere fordelt på hele kroppen

Jeg er rigtig glad for at hun valgte at forsætte, og jeg kan fortælle at hun 5 uger inde i det næste forløb har tabt yderligere 3% fedt. Nedenunder kan læses hvad hun selv har at sige om forløbet.

Hvordan startede forløbet ved Christian Amdi?

Jeg har længe gået med tanken om, at noget skulle gøres. Hver gang jeg mødte venner jeg ikke havde set lidt tid, sagde de: ”Nu har du tabt dig igen Helle”.

Det kunne jeg simpelthen ikke forstå, jeg kunne jo se mere fedt og mærke det. Pludselig en dag slog en tanke mig, det er jo muskler jeg taber. De kunne jo kun se mine arme og ben, som jo tabte muskler og derfor fyldte mindre.

Sidste forår fulgte jeg min datter, Lines, forløb hos Amdi. Hvad det gjorde ved hende fysisk, men også psykisk. Hun gik fra at sove meget, hvor behovet blev meget mindre, hun blev mere aktiv og glad, med masser af udstråling.

Line fik mig overbevist om, at jeg skulle i gang ved Amdi, hun sendte den første mail, så var jeg i gang. Jeg valgte også Amdi pga. hans uddannelse som fysioterapeut. Jeg havde en tennisalbue, dårlig skulder og et knæ, der drillede lidt.Hvad har du opnået fysisk og psykisk?

Jeg har tabt 5,5 kg ren fedt, fået synlige muskler og tabt en masse centimter.

Jeg har aldrig følt mig sulten, da jeg har fået en god kostplan. Det har været nemt at sige nej til fristelser.

Jeg har ingen skader længere, de forsvandt ret hurtig med den rette træning. Når jeg ser før og efter billederne, så er det ikke kun kroppen, jeg kan se forandring på. Også mit ansigt ser friskere ud. Det ligner næsten jeg har fået botox !

Jeg sover endnu bedre og mærker intet til overgangsalder.

Dage hvor jeg har trænet, for mig hårdt, har jeg haft masser af energi og fået udrettet meget mere arbejde efterfølgende.Hvordan har træningen med Christian Amdi været?

Træningen har været god. Stille og roligt er vi gået frem med hensyn til mine skader, alder og manglende kendskab til styrketræning. Da jeg startede var jeg meget stiv og er hen ad vejen blevet mere smidig. Jeg har glædet mig til hver gang, jeg skulle afsted til træning.

Vil du anbefale Christian Amdi til andre?

Jeg vil helt bestemt anbefale Amdi til andre, kombinationen af fysioterapeut og personlig træner, kostplan, hvor der tages hensyn til ens hverdag, passer rigtig godt til min aldersgruppe.

Så er det også et dejligt center at træne i, alle smiler og er venlige, og meget seriøse med træning.

Jeg er glad for at vi skal fortætte 10 uger mere.

Er du interesseret i et forløb hos mig kan du se mine priser her eller kontakte mig på ca@amdipt.dk for at booke en uforpligtende samtale hvor du kan høre mere om hvad jeg kan gøre for netop DIG.

Leave a Comment