Emilie kom til mig i juli ’18 med et mål om at blive mere strammet op, samt at slippe af med sine rygsmerter. Det valgte forløb var 20 uger fordelt på 10 uger 2 ugentlige træninger og 10 uger med én ugentlig træning. Ved siden af vores træninger, trænede hun 3-5 gange på egen hånd, spillede håndbold, dansede og var bare generelt aktiv.

På de 20 uger klarede Emilie det sindsygt flot ! Især hendes lyst og evne til at lytte, lære og implementere det vi snakkede om var langt over forventning. Alt dette resulterede i:

5kg vægttab
4,9 kg fedttab
5,3% mindre i fedtprocent
2,9kg øget muskelmasse

Det har været min fornøjelse, nedenunder er hvad hun selv har at sige om forløbet.


Hvorfor startede du forløbet ved Christian Amdi?

Jeg startede mit forløb ved Christian Amdi primært fordi, at jeg havde en del rygproblemer. Derudover havde jeg også et ønske om at smide et par kilo, øge min muskelmasse og lære at træne rigtigt. Jeg ønskede også at lære den nødvendige viden om træning, så jeg efterfølgende ville kunne få et sundere forhold til motion i hverdagen.

Hvad har du opnået fysisk?

Jeg har opnået en masse fysisk. Min fedtprocent er faldet, jeg har smidt 6 kg og jeg har taget 3 kilo på i muskelmasse. Jeg er blevet tilfreds med mit eget spejlbillede, og kan mærke en tydelig formfremgang. Jeg har formået igennem mit forløb hos Christian Amdi, at komme af med smerterne i ryggen, og jeg kan ikke huske sidste gang jeg mærkede noget til min ryg.

Hvad har du opnået psykisk?

Psykisk har jeg opnået imponerende meget. Jeg har som det første opnået et mere realistisk forhold til kost og træning. Jeg har også opnået meget mere overskud og glæde i hverdagen, på samme tid med at jeg har fået mere selvværd. Inden mit forløb hos Christian Amdi, havde jeg en del svært ved at tage mig sammen til at tage i fitness, men det har ændret sig. Jeg har fået lysten til at tage i fitness, og hver gang jeg forlader fitnesscenteret, glæder jeg mig til næste gang hvor jeg skal træne. Jeg elsker følelsen af at presse mig selv til det yderste når jeg træner, og jeg ved at min træning er effektiv.

Hvad kan du tage med videre fra forløbet?

Jeg har taget en masse læring om træning og kost med videre fra forløbet. Jeg har også lært at udføre teknisk svære øvelser korrekt, hvilket jeg er glad for, da jeg herved undgår skader, og opnår meget bedre resultater. Jeg har fået tilsendt alle min trænings programmer fra forløbet, så jeg har en masse gode øvelser til rådighed.

Hvordan har træningen med Christian Amdi været?

Træningen med Christian Amdi har været god og sjov samtidig med, at den har været udfordrende og hård. Christian Amdi er god til at presse dig på en motiverende måde, så du ikke vil give op. Christian Amdi er meget lyttende og hensynsfuld, da hans træningsprogrammer altid har været tilpasset til mig. Efter en træning med Amdi, har du altid den fedeste følelse af at have givet dig 100%.

Vil du anbefale Christian Amdi til andre?

Jeg vil til enhver tid anbefale Christian Amdi til andre.

Leave a Comment