Klientudtalelse efter 8 måneders personlig træning i Aarhus med Christian Amdi

Lisbeth kom til mig i november 2017 med et mål om at tage nogle muskler på og smide lidt overflødigt fedt. Forløbet har kørt over 8 måneder, hvor vi startede med at ses 2 gange i ugen, for over tid at gå ned til en ugentlig træning og til sidst en træning hver anden uge. Lisbeth har trænet 1-2 gang om ugen på egen hånd, og derudover været aktiv cyklist på både landevejscykel og mountain bike.

På de otte måneder gjorde Lisbeth det rigtig godt! Hun har presset sig rigtig hårdt til hver træning, været ivrig efter at lære og forbedre sig. Et af mine fokuspunkter var igennem hele perioden at få hende til at  prioritere styrketræning, som en del af hendes liv, på det lange sigt – og ud fra udtalelsen ser det ud til at have lykkedes. 

Hun har altså styrketrænet 2 gange i ugen, dertil cyklet en del. Rent kostmæssigt har vi fokuseret på følgende:

  • Et højere proteinindtag (omkring 1,8g/kg)
  • Mindst 600g grønt dagligt
  • Reduceret mængderne af kalorietunge madvarer
  • Arbejdet med at alle madvarer kan inkluderes i en sund kost i modereret mængde (Kalorier in vs Kalorier ud).
  • Ingen skyldfølelser efter overspisning.

Det hårde arbejde har bl.a. medført:

4,8kg vægttab
5,5kg rent fedttab
6,2% fedt mindre
300g ren muskelmasse taget på

13cm smallere fordelt på hele kroppen

Nedenunder kan læses hvad hun selv har at sige om forløbet.


Hvorfor startede du forløbet ved Christian Amdi?

Jeg havde længe gerne villet smide de 5-6 overflødige kilo som jeg med årene havde taget på, efter børnefødsler m.m. men det var svært at tage sig sammen til det. Efter en hård periode i forbindelse med at  min mand blev påkørt i en alvorlig trafikulykke, trængte jeg til at gøre noget godt og målrettet for mig selv. En bekendt trænede hos Christian, og det inspirerede mig til at tage beslutningen om et kost- og træningsforløb hos ham.  Mit mål var at få en mere fast og trimmet krop, få mere styrke og i det hele taget ”stå skarpt” inden min 50 års fødselsdag, – og det er lykkedes.

Hvad har du opnået fysisk?

Jeg har tabt 5,5 kg fedt, og samtidig opbygget muskelmasse. Udover at være gået mindst en´ størrelse ned i både bukser og bluser, er min krop blevet meget mere markeret.  Det har været helt nyt for mig at træne overkroppen samt ballemuskulaturen, og det er også der jeg ser størst forandring  på før- og efter-billederne.  Jeg har fået klart bedre stabilitet, balance og styrke i hele kroppen.  Jeg cykeltræner, og jeg kan virkelig mærke at styrketræningen kombineret med vægttabet har givet mig mere fart på cyklen, og mere udholdenhed.  Jeg fik under forløbet konstateret osteopeni (let afkalkning af knoglerne, som giver øget disponering for at udvikle osteoperose/knogleskørhed) Det gør det ekstra vigtigt at styrketræne regelmæssigt, og det er blevet en ekstra motivationsfaktor. Også i mit arbejdsliv som pædagog kommer det mig til gode at være blevet fysisk stærkere, og have fået mere fysisk velvære.

Hvad har du opnået psykisk?

Det har givet mig et positivt boost at gøre noget målrettet for mig selv og min krop, og selvtillid at se hvad jeg faktisk kan træne min krop op til at kunne. Det er meget tilfredsstillende at gå ud at købe tøj i mindre størrelser, som bare sidder godt. Mit humør og energiniveau har fået en ekstra tand op af skalaen. Det er dejligt at vide med mig selv at jeg har ihærdigheden og selvdisciplinen til at holde kursen igennem forløbet, men også her bagefter hvor jeg holder fast i de nye gode vaner.

Hvad kan du tage med videre fra forløbet?

Jeg har fået en større viden og mere sikker tilgang til at balancere min kost, så jeg kan holde en stabil vægt, som jeg er tilfreds med.  Nye gode vaner som at spise langt flere grøntsager og mere protein er blevet godt forankret. Fordi mit forløb strakte sig over længere tid har jeg fået erfaringer med at klare udsving og udfordrende perioder som jul, ferier osv. Gennem dialogen med Christian og hans enkle og pragmatiske tilgang til kost, har jeg fået en øget forståelse for hvordan jeg kan holde kursen fremadrettet. Jeg kan rigtig godt lide Christians tilgang med at intet er forbudt, bare man tilstræber balance mellem kalorie-forbrug og kalorie-indtag. Det har gjort mig mere afklaret i min tilgang til kost, og dermed også mindre påvirkelig overfor alle de forskellige skiftende trends i medierne ift. kost.

I forhold til træningen har jeg lært en masse øvelser at kende, og er blevet rimelig sikker i at bruge remedierne i et fitness-center. Det har været meget brugbart for mig at erfare at jeg faktisk er god til at presse mig selv, så jeg får godt udbytte af træningen. Og ikke mindst at jeg under forløbet fik træningen godt implementeret i mine hverdagsrutiner, så vanen var etableret da jeg skulle fortsætte efter forløbets afslutning.

Hvordan har træningen med Christian Amdi været?

Træningen har været super god, og jeg glædede mig faktisk til hver gang. Selvom styrketræning i fitness-center var helt nyt og lidt af en overvindelse for mig, var Christian super god til at få mig til at føle mig tilpas i det. Han var rigtig god til at finde mit niveau, og presse mig lige til min grænse. Han har givet mig modspil og provokeret mig tilpas, hvis jeg var kørt fast i en indstilling til kost eller træning, som han gerne ville udfordre. Det synes jeg har været rigtig fedt og udbytterigt. Det´ der for alvor har givet udbytte for mig har været kombinationen af træning og muligheden for at sparre pr. mail undervejs i forløbet. Det har hjulpet mig til at holde motivationen oppe, og til at få de nye vaner til rigtig at bide sig fast. Jeg har i forløbet også haft stor glæde af hans blog, som er rigtig god og informativ, og der vil jeg helt sikker også hente inspiration fremadrettet.

Vil du anbefale Christian til andre?

Jeg vil i den grad anbefale Christian!  Det´ at han er uddannet fysioterapeut og har en enorm viden om krop, træning og kost, gør ham til en meget kompetent vejleder. Han er super engageret i sit fag, og søger hele tiden ny viden, som han er rigtig god til at give videre til sine klienter på en let forståelig måde. Og så forstår han at presse en´ til det yderste, men også at se når man har nået sin grænse. Det hele foregår i en hyggelig tone, med plads til humor og grin. Han engagerer sig i sine klienter på en måde, så man føler at det er et fælles projekt, selvom motivationen selvfølgelig skal findes hos en selv.

Er du interesseret i et forløb hos mig kan du se mine priser her eller kontakte mig på ca@amdipt.dk for at booke en uforpligtende samtale hvor du kan høre mere om hvad jeg kan gøre for netop DIG.

Leave a Comment