Case 6 – Rikke – Skadesforløb og fedttab

Case 6 – Rikke – Skadesforløb og fedttab

Klientudtalelse efter 15 ugers personlig træning i Aarhus med Christian Amdi

Forløbet har løbet over 15 uger med 2 ugentlige træninger i de første 5 uger, hvorefter vi gik over til 1 gang i ugen. Udover at smide lidt kilo, havde Rikke også lidt skader der skulle tages hånd om. Rikke har i løbet af hele forløbet styrketrænet 4-5 gange i ugen inkl. gangene med mig.

På de 15 uger har Rikke kæmpet fuldt ud! Alt hendes arbejde har medført:

5,3kg vægttab
7,0kg rent fedttab
1,2kg ren muskelmasse taget på
22,5cm smallere fordelt på hele kroppen

Rikke har altid kæmpet hårdt under vores træninger, og lige meget hvor hårdt jeg har presset hende har hun altid formået at tage det med et smil. Nedenunder kan læses hvad hun selv har at sige om forløbet.


Hvordan startede forløbet ved Christian Amdi?

Jeg tog kontakt til Christian med et ønske om hjælp til at komme i gang igen efter et hårdt år på efterskole og et forløb med skader. Derudover ville jeg gerne smide lidt kilo.
Jeg har spillet håndbold i en del år, og har generelt været aktiv det meste af min folkeskoletid. Men grundet en operation og en efterfølgende skade i foden betød, at jeg måtte stoppe med håndbolden, hvilket gjorde at jeg tog en del kilo på.

Hvad har du opnået fysisk?

Fysisk har jeg tabt mig 5 kilo, og jeg har også fået opbygget lidt muskelmasse. Det er jeg rigtig glad for. Der, hvor jeg mærker den største forskel er i hverdagen. Jeg har altid haft en den ene småskavank eller skade efter den anden, og 3 operationer i fødderne og et halv-dårligt knæ gjorde det ikke bedre. Siden jeg startede på forløbet har jeg hverken mærket noget til knæ eller fødder. Jeg kan dermed deltage i mange flere aktiviteter i min hverdag.

Hvad har du opnået mentalt?

Det mentale er klart der, hvor der er sket mest. Jeg har de seneste år mærket stress mm., og mit forhold til mad var ikke optimalt. Så da jeg startede hos Christian var det med ”frygt” for at begynde i gymnasiet og det at skulle møde nye mennesker.
Jeg fik en fantastisk start i gymnasiet, og jeg har fået opbygget et socialt liv igen både med nye og gamle venner. Christian hjalp mig til at gøre plads til de sociale arrangementer med god samvittighed, hvilket jeg til tider havde svært ved før.
Jeg hviler meget mere i mig selv, og venner og familiemedlemmer har kommenteret på min udstråling, som er blevet med mere åben og glad.
Jeg er nået dertil, hvor jeg træner, fordi det er sjovt og ikke kun, fordi jeg ”skal”. Jeg nyder hver træning, og det giver mig mere energi og overskud i hverdagen.
Hvordan var din træning med Christian Amdi?
Jeg kom til hver eneste træning med glæde. Til tider var det dog hårdt at stå op mens alle ens klassekammerater sov, men jeg gik endnu gladere derfra. Hver træning hos ham gav fornyet motivation til den kommende uge.
Christian er rigtig god til både at presse mig på den rigtige måde, der virker for mig og til at holde motivationen oppe. Han pressede mig hårdt til hver træning, hvilket gjorde, at jeg kom ud med god samvittighed, ømme muskler og energi til resten af dagen.

Vil du anbefale andre et forløb hos Christian Amdi?

Jeg vil med glæde anbefale Christian Amdi som personlig træner. Han presser én til det yderste, men ved også, hvornår det er nok. Han er altid i godt humør og lytter til sine klienter og deres ønsker/behov.
Der er ingen tvivl om, at han har forstand på, hvad han laver, og at han vil gøre, hvad han kan for at hjælpe.

Er du interesseret i et forløb hos mig kan du se mine priser her. Du kan kontakte mig på ca@amdipt.dk for at booke en uforpligtende samtale hvor du kan høre mere om hvad jeg kan gøre for netop DIG.

Leave a Comment