Case 5 – Vægttab – Sandra

Case 5 – Vægttab – Sandra

Klientudtalelse efter 24 ugers personlig træning i Aarhus med AmdiPT

Sandra kom til mig i januar med et mål om at tabe sig efter længere tids sygdom, dertil ville hun gerne lære at squatte med stang. Forløbet har løbet over 24 uger med 3 ugentlige træninger. Sandra har i sidste halvdel af forløbet trænet 1-2 gange på egen udover ovenstående.

På de 24 uger gjorde Sandra det helt fantastisk! Hun har gået igennem meget i hendes liv under dette forløb, hvilket blot gør denne transformation endnu mere imponerende. Hun har desuden ikke blot lært at squatte, men har squattet 4 gentagelser med 62,5kg, som kan ses her. Alt hendes arbejde har medført:

7,4kg vægttab
8,8kg rent fedttab
1,6kg ren muskelmasse taget på
19cm smallere fordelt på hele kroppen

Vi har altid haft det sjovt under vores træninger, og det har været på min fornøjelse. Nedenunder kan læses hvad hun selv har at sige om forløbet.


Hvordan startede forløbet ved Christian Amdi?

Jeg havde haft et forløb ved en anden træner, kort efter endt forløb var jeg igennem et sygdoms forløb på 4 måneder. Jeg fandt mig selv tilbage i december ked af hvad jeg så i spejlet, og ønskede for alvor der skulle ske noget, jeg fik anbefalet Christian af min tidligere træner da vedkommende ikke kunne opfylde mit ønske om et længere forløb. Jeg tog derfor kontakt til Christian, og vi fik hurtigt sat et møde på benene, og allerede under samtalen vidste jeg at det her var den rette træner for mig.

Hvad har du opnået fysisk?

Fysisk er jeg blevet meget stærkere, hvilket også var et af målene. Jeg har mærket område jeg aldrig nogensinde vidste fandtes, jeg har tabt mig, og derved fået et helt andet billede på mig selv og min krop, sænket min fedtprocent og selvfølgelig øget min muskelmasse.

Hvad har du opnået mentalt?

Mentalt er jeg meget mere ovenpå, mere energi, og ikke mindst fået bugt med nogle af mine dårlige vaner. Føler mere overskud i dagligdagen, selv når den er travl med arbejde, træning og fritid. Ikke mindst har jeg fået et meget sundere og positivt “forhold” til mig selv og mad.

Hvordan var din træning med Christian Amdi?

Mine træninger med Christian har aldrig kedelige, han forstår at presse en derud hvor man aldrig har prøvet at være selv, tror ikke jeg har oplevet at være så presset hvor jeg ikke vidste om jeg skulle grine, græde eller bare give op, men Christian formår altid at “heppe” på en, selv når det kan virke umuligt, så giver man alligevel lige det sidste man har.

Bagfra

Kan du anbefale andre et forløb hos Christian Amdi, hvorfor?

Jeg vil til hver en tid anbefale Christian til andre, tror næppe man finder en træner der brænder så meget for sine klienter som han gør. Vil man opnå resultater, hvor det samtidig skal være sjovt at møde oppe til træning, så er Christian et godt valg. Du bliver altid mødt af et smil, og en gejst der giver dig følelsen af at man er et team, ikke blot træner og klient. Christian er hammer dygtig, hvilket virkelig gør at man altid forsøger at yder sit bedste.


Er du interesseret i et forløb hos mig kan du se mine priser her eller kontakte mig på ca@amdipt.dk for at booke en uforpligtende samtale hvor du kan høre mere om hvad jeg kan gøre for netop DIG.

Leave a Comment