Case 3 – Vægttab – Line

Klientudtalelse efter 12 ugers personlig træning ved AmdiPT

Line kom til mig i januar med et mål om at tabe sig og stramme op for gallafesten i 3.g. Forløbet strakte sig over 12 uger med 1 ugentlig træning med mig. Line selvtrænede desuden 4 gange i ugen bestående af både styrketræning og cardio.

Line gjorde det fantastisk hele vejen igennem. En sand fighter på trods af en slutspurt i 3.g, hvilket medførte:

8,8kg vægttab, hvor af 6,3kg er rent fedt.
35cm smallere fordelt på hele kroppen !
6,3% mindre fedt på kroppen

Det har været en sand fornøjelse at træne Line. Nedenunder kan du læse hvad Line selv har at sige om forløbet.


Hvordan startede forløbet ved Christian Amdi?

Jeg brugte utallige timer i Fitness World hver eneste dag, men uden specielle fremskridt. Jeg har altid elsket at bevæge mig og tænkt meget over, hvad jeg har spist. Jeg løb og løb på det løbebånd, men uden særlige resultater. Jeg har selv prøvet diverse former for slankekure og prøvet at, undgå ris, pasta og rugbrød. Da jeg går i 3. g på gymnasiet venter der jo en kæmpe gallafest, hvor man skal være fin i tøjet. Jeg bestilte en kjole, men var ikke helt tilfreds med, hvordan den sad. Jeg snakkede med to af mine veninder, der også var i gang med et træningsforløb i Ultimate Gym, som allerede havde opnået store fremskridt. Jeg blev helt høj på ideen, og derfor snakkede jeg med mine forældre, og de var klar på at hjælpe mig med at gennemføre det.

 

Hvad har du opnået fysisk?

I løbet af dette træningsforløb har jeg for det første tabt flere kilo og centimeter end jeg lige havde regnet med ville ske. I gennem mine egne træningsgange har jeg også mærket, at jeg har rykket mig i øvelserne, og jeg kan tage flere kilo end til at starte med. Min kondi er helt klart blevet bedre i takt med, at jeg har tabt mig. Jeg har også kunne mærke, at min hud er blevet pænere/renere, og min mor har sagt, at jeg ser langt sundere og friskere ud at se på end før.

Hvad har du opnået mentalt?

Ikke nok med de fysiske mål, har dette forløb givet mig ekstremt meget overskud og godt humør. Perioden i 3. g kan være stressende til tider, da de sidste eksaminer nærmer sig, og det bekymrede mig også, om jeg kunne klare dette forløb ved siden af. Men nu hvor jeg ser tilbage, har dette forløb kun hjulpet på min skolegang. Mere overskud, mere energi og et mindre søvnbehov, har gjort det mere overskueligt at gå i skole. Når jeg kigger mig i spejlet, kan jeg se, at jeg er blevet langt mere markeret end førhen, og det giver et kæmpe selvtillidsboost. Når man prøver bukser, der er to numre mindre end tidligere, og de passer perfekt på én, så kan man ikke andet end at smile.

 

Hvordan var din træning med Christian Amdi?

Ikke altid lige sjovt, haha. Jeg har pustet, været ved at give op og græde tårer, fordi han simpelthen har været så god til at få mig presset til det yderste. Til gengæld når træningen er overstået, er man helt oppe at køre resten af dagen. Alt i alt har træningen været fantastisk. Christian Amdi er en super dygtig træner, der er god til at støtte én og forstå ens behov. Han har altid alternativer til nye øvelser, hvis der er én bestemt øvelse, som kroppen simpelthen ikke vil udføre. Han har været god til at rose én, når man har gjort det ekstra godt, og det hjælper virkelig på motivationen. Det har altid været en fornøjelse at møde op til træning med ham, og jeg har følt, at jeg har rykket mig efter hver træning.

 

Kan du anbefale andre et forløb hos Christian Amdi, hvorfor?

Uden tvivl. Jeg har aldrig nogensinde fortrudt, at jeg kontaktede ham og startede et forløb. Hvis man mangler det sidste skub til sin træning eller kost, så kan Christian Amdi helt klart anbefales. Han er så super dygtig, og han brænder for sit fag, og for at hans klienter opnår deres mål. Han er god til både at være forstående, men samtidig også god til at råbe af én, at man altså godt kan tage den ekstra gentagelse. Han er god til at rose én, og det skaber vilje til at fortsætte selvom det gør ondt alle steder i kroppen.


Er du interesseret i et forløb hos mig kan du se mine priser her eller kontakte mig på ca@amdipt.dk for at booke en uforpligtende samtale hvor du kan høre mere om hvad jeg kan gøre for netop DIG.

Leave a Comment