Ballebiblen – E-Bog

kr.199,00

Varenummer (SKU): 1 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Ballebiblen er til dig, som vil have en dybdegående gennemgang af ballens anatomi og fysiologi, evidensbaseret programlægning. Derudover kan du se hvordan man bringer alt dette sammen til at skabe programmer, som er effektive til at give dig og/eller klienter de vildeste bootygains.

Bogen er inddelt i fem hovedafsnit:

1) Teori – her gennemgås ballens anatomi og basal træningsfysiologi, så du har et godt fundament til at forstå resten af bogen.

2) The art of program design – hvad siger litteraturen om de store træningsvariabler. Hvad er effektiv træning, og hvad behøver vi ikke spilde energi på.

3) Udførelse af træning – hvad er muskelkontakt, hvad med bevægelsesudslag og tempo? Én ting er, hvad vi planlægger i forhold til reps og sæt, men hvad med udførelsen af disse? Hvad betyder de?

4) Øvelsesteori – hvilke øvelser gør hvad, hvilke dele af ballen aktiveres bedst hvordan, og hvordan skal de sammensættes?

5) Træningsprogrammer – her får du programmer til flere år til alt fra begyndere til trænede, ligesom jeg gennemgår min tanker bag dem.

OBS: Version 2 er lige nu under udarbejdelse, da litteraturen er blevet udvidet siden sidst. Når denne er færdig, vil denne blive lagt op i stedet. Folk, der har købt den første version, får den nye sendt til dem gratis, når den er klar. Da prisen vil stige ved udgivelsen af anden version, kan du købe den første version til den gamle pris, og du får den nye tilsendt, når den er klar.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ballebiblen – E-Bog”