Udtalelser

Udtalelser

Hvad siger klienter?

caret-down caret-up caret-left caret-right
Camilla 28 år

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Da jeg kontaktede Christian i foråret troede jeg bare det skulle være et kort forløb, men nu har vi været igang i fem måneder og jeg har ikke tænkt mig at stoppe lige foreløbig – so he is stuck with me 🙂 Jeg har fået rigtig meget godt ud af mit forløb med Christian bl.a. så føler jeg mig mere tilpas og tryg i træningscenteret, jeg sammenligner mig ikke ligeså meget med de andre og min krop føles lettere og stærkere end da jeg begyndte forløbet. Alle træninger sammen med Christian er både hyggelige, sjove og udfordrende. Han svarer på alle de spørgsmål man kan finde på og siger ikke noget om ting han ikke ved noget om. Jeg er blevet opereret i begge hofter, i forbindelse med det har jeg gået til en masse genoptræning, alle de fysioterapeuter jeg har gået ved der har opgivet at jeg kunne komme til at bruge min hofte fuldt ud og har konstateret det som en blivende bivirkning at jeg ikke har kunnet bøje min hofte mere end 90 grader på venstre ben. Men efter et par måneder med Christian kan jeg nu både tage strømper og bukser på stående, uden støtte på knæet og jeg kan bøje meget mere end 90 grader i hoften – det lyder måske som småting men det er det kun lige indtil den dag man ikke kan det længere. Christian har også lært mig at det er fint at øve sig, at en proces tager længere tid end én uge og at det er helt okay. De bedste anbefalinger her fra!

Helle 59 år

Jeg kontaktede Amdi med henblik på at få noget mere muskelmasse, jeg er 56 år og synes musklerne forsvandt . Jeg havde brug for hjælp til træning, da jeg havde nogle småskader, tennisalbue , skulder- og knæproblemer. Vi startede træning stille og roligt med hensyn til alder og skader. Efter et 10 ugers forløb har jeg taget muskelmasse på, tabt ca 6 kg og er fri for skader. Jeg har fået nogle gode spisevaner som holder ved og som giver mig masser af overskud, jeg sover som en sten og har bare fået det godt, hedeture , humørsvingninger som følger med overgangsalder er forsvundet. Jeg er blevet så afhængig af Amdi at jeg har forlænget med en ny 10 ugers periode (… vi har arbejdet sammen i over 2,5 år nu (red.)). Jeg giver gerne Amdi mine bedste anbefalinger. Han er en meget dygtig seriøs træner og et meget behageligt ungt menneske.

Frederik 23 år

En af de dygtigste jeg har mødt i branchen, ikke blot en dygtig træner, men også et skønt menneske som er helt nede på jorden og kan sætte sig i atletens sted. Bedste investering i din fremtid, fordi du får så meget mere ud af Christian end blot træning! Mine største anbefalinger til ham

Laura 22 år

Jeg både kan og har anbefalet Christian, til alle der ønsker et forløb med en kompetent træner, der tager hånd om sine klienter, vejleder, hjælper, guider og motiverer dem fra startskuddet lyder og til målstregen er passeret. Christian er som træner super fornuftig, skadesorienteret og har fokus på den sunde trænings- og kostmentalitet, og han ved, at der er andet i livet end ris, kylling og curls.

Lene 52 år
Jeg har i dag sluttet et 24 ugers forløb med hr. Amdi og jeg er meget tilfreds med hele forløbet.
Jeg har haft gode træningslektioner med godt humør hos træneren og mig, fået gode træningsprogrammer gennem forløbet, er blevet presset, løbende blevet opmuntret, fået rettet min teknik så øvelserne udføres rigtigt og har rykket mig rigtig meget i styrke. I mange af øvelserne har jeg fordoblet vægten fra start til slut. Ex. I dødløft fra ca. 50 kg til 100 kg. Jeg kan kun give Christian mine bedste anbefalinger til kommende klienter.
Jeppe 26 år

Efter at have bøvlet med en skulderskade i over 1½ år fik jeg hjælp af Christian, og efter 9 uger kunne jeg igen bænkpresse tungt uden problemer. Christian er super dygtig, og hans bredde viden og holistiske tilgang til kroppen og træning er guld værd!

Line 26 år
Christian er ufattelig dygtig til sit fag og en engageret træner. Man er ikke i tvivl om, at han går op i det han laver og gør sit bedste for sine klienter. Han tager sig altid tid til at snakke, vise/forklare øvelser eller besvare spørgsmål.
Mit forløb hos Christian har udelukkende været positivt og det mest individualiserede forløb, jeg har været i. Han er en meget forstående træner og mit indtryk er klart, at han går ligeså meget, hvis ikke mere, op i de øvrige faktorer i ens hverdag end blot træning. Han har derfor altid været klar til at justere programmet efter mit behov, prioritering og lyst, trods det kan have varieret meget fra uge til uge.
Christian er et fantastisk menneske, der er nem at snakke med og altid klar på et godt grin. Det er skønt at have fået mere end bare træning og tekniknørderi i vores sessioner.
Foruden at være blevet smertefri og stærkere, så har det bedste ved mit forløb klart været hans evne til og behov for at spørge ind til, hvordan øvelserne føles samt de øvrige faktorer, som har gjort mig mere bevidst ,og som jeg også har kunne tage med mig udenfor træningslokalet, hvilket har været den største PR af alle.
Kæmpe anbefaling herfra!